Tijdelijke aanduiding voor productafbeelding

aquacurl / elephant ear 8-10 cm

€ 1,49

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

De AquaCurl is een houtig natuurproduct welke perfect in het aquarium kan worden toegepast. Door de stevige structuur blijft de AquaCurl zijn vorm in het aquarium behouden. Ideaal als natuurlijke schuilplaats en/of gebruik in een biotoop aquarium! Tevens zorgt het ruwe oppervlak voor een goede aanhechting van plantenwortels en/of aquarium mossen.


De AquaCurls bevatten tevens de goede stoffen (tannines genaamd) die zorgen voor een lichtelijk pH verlagend effect. Tevens helpen deze stoffen bij het weren en voorkomen van ziektes en slechte bacteriën.

Met deze curls bootst u de natuurlijke omgeving van garnalen en kreeften na waar veel blad en natuurlijke producten in het water voorkomen. De garnalen en kreeften schuilen graag tussen deze producten waardoor stress wordt verminderd en u de dieren vaker zult zien in het aquarium.


Gebruik: buiten- en binnenkant goed afspoelen / schrobben alvorens deze in het aquarium te plaatsen. De curls zullen enkele dagen drijven waarna deze vanzelf naar de bodem zinken. Natuurproducten nooit uitkoken!


Afmeting: 8-10 centimeter lang.