Bug factory - Kweek duurzaam uw meelwormen - Voedseldieren.

€ 79,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Bespaar geld, wees duurzamer en heb toegang tot huisdier- en diervoeder van hogere kwaliteit!

Onze trays zijn een uniek 3-tied ontwerp dat het ideale ecosysteem creëert voor een constante levering van meelwormen. Produceren 150g - 300g meelwormen per tray. De ideale en duurzame oplossing voor goedkoper voer voor uw vis, pluimvee, vogels of reptielen.

DUURZAAM GEMAKZUCHTIG TRACEERBAAR VOEDING -Door zelf jou eigen Meelwormen te kweken kan je een duurzaam en gemakkelijke voorraad meelwormen hebben terwijl je zelf controle hebt over wat ze eten en jou dieren ook.

Zeven stappen proces - Gemakkelijk te volgen 7 stappen process die gaat van meelwormen toevoegen tot poppen ontwikkelen die dan veranderen in kevers en die uiteindelijk dan kunnen eieren leggen. Elk simpel te volgen stap zal veranderen bij tussen de trays en na een initiele 10 weken process zal je een constante voorraad meelwormen hebben om aan je dieren te geven.

Hergebruiken en heroverwegen - Een veel goedkopere optie dan meelwormen te kopen via online of in een winkel. Je maakt zelf een constante eigen zelfkweek die goedkoper en duurzamer is. Maak jou eigen bron van goedkoop en makkelijk dierenvoeding.

Geen nare luchten meer door de filters.

Wat in de doos:
Tray x 3
Deksels x 3
Kever inleg bakje x 1
Plastic Tweezer x 1
Koolstoffilter x 3

De meelwormbakken zijn gemaakt van 100% gerecycleerde koelkast vriezer plastic